Teljeskörű ügyintézés, gyors és rugalmas megoldások

BMW 520d Limousine Sport Line már havi nettó 229 000 Ft-tól!

Érdekel

Bemutatkozik a MOL Fleet Solution

Márkafüggetlen gépjármű flottakezelő

Szolgáltatásaink

Gépjármű flottakezelő szolgáltatóként az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk ügyfeleink számára:

  • Flottatanácsadás
  • Gépjárművek beszerzése, finanszírozása, üzemeltetése
  • Már meglévő flotta működésének optimalizálása
  • Flottamenedzseri feladatok ellátása
  • Teljes körű KGFB és casco ügyintézés
  • Online elérhető riport lehetőségek

Szolgáltatás portfólió

Szolgáltatásainkat ügyfeleink igényeire és kényelmére alakítottuk

Gépjárműparkunkban jelenleg

31 márka

143 modell

különböző felszereltséggel érhető el

Eredményeink

3.225 db
autó

21,7 mrd Ft
értékben

Flottatanácsadás

A MOL Fleet kollégái több éves flottakezelői tapasztalattal nyújtanak támogatást a gépjárműpark kezelésében. Ügyfeleink igényeinek megfelelően állítjuk össze a flottakezelési javaslatainkat, melyet az egész futamidő alatt rugalmasan kezelünk. A költségeink kalkulálhatóak, a futamidő végi lezárásnál sincsenek rejtett költségek.

Szervizszolgáltatás

Országos lefedettségű szerződött javítópartner hálózat áll rendelkezésünkre a gépjárművek szervizeltetésére és karosszériajavítására. A műszaki szakismerettel rendelkező munkatársaink figyelnek mind a javítások minőségére, mind azok időtartamára.

Abroncsszolgáltatás

Országos lefedettségű szerződött abroncspartneri hálózat támogatja a téli és a nyári abroncscseréke, a gumik folyamatos tárolását és a minőségük felmérését. Kérje az Önhöz legközelebb álló abroncspartnerünkhöz autóját és mi megszervezzük, hogy csak a csere idejére kelljen bemennie.

Biztosítás kezelés és kárügyintézés

Cégünk átvállalja a teljes körű biztosítás ügyintézést, biztosítások megkötését, kárügyintézést, ezzel levéve az adminisztrációs terheket kollégáiról. Igény esetén havi kárriportot készítünk felelősségi és önhibás károkról egyaránt.

Segélyszolgálat

A segélyszolgálat azon esetekben nyújt költségtérítés nélkül mentési és mobilitási szolgáltatást a gépjármű vezető részére, ha a szolgáltatásra lejelentett gépjármű mechanikai vagy elektromos meghibásodás következtében menetképtelenné válik, vagy olyan váratlan meghibásodás történik, amely a közlekedés biztonságát veszélyezteti, illetve lehetetlenné teszi.

A szolgáltatást a Mol Fleet Assistance Európa földrajzi értelemben vett területén biztosítja.

Üzemanyagkártya szolgáltatás

A Magyarországon jelenlévő üzemanyag szolgáltatók kártyáit biztosítjuk ügyfelünk részére, havi tételes kimutatást végezve a gépjárművek fogyasztásáról.

Dedikált kapcsolattartó

Ügyfeleinkkel egy kijelölt munkatársunk foglalkozik, így az ügyintézés és a problémamegoldás gyorsabb, gördülékenyebb, személyre szabottabb.

Ügyfeleink igényeinek részletes felmérését követően teszünk javaslatot olyan lízingkonstrukciókra, ahol kalkulálhatóak a költségek, csökken ügyfeleink adminisztrációs leterheltsége, transzparens az elszámolás.

Ajánlatkérés

Assistance és szervizhálózat

A gondtalan autózás élményéről a MOL Fleet Assistance szolgáltatási csomagjaink gondoskodnak

MOL Fleet Assistance elérhetősége (0-24)

+36 1 34 77 567

Szervizhálózat