Bemutatkozunk

A MOL-csoport mobilitási stratégiájának részeként 2017 tavaszán alapította meg új leányvállalatát, a MOL Fleet Solution Kft-t. Cégünk a MOL-csoport saját tulajdonú és használatú gépjárműveit, valamint a külső partnerek, multinacionális és magyar cégek, kis- és középvállalkozások flottáinak finanszírozását és kezelését tűzte ki céljául.

Márkafüggetlen gépjármű flottakezelő szolgáltatóként biztosítjuk ügyfeleink számára a már meglévő gépjármű parkjuk működésének optimalizálását, a gépjárművek kezelését, új gépjárművek beszerzését, finanszírozását és üzemeltetését. Ügyfeleink igényeinek részletes felmérését követően teszünk javaslatot olyan lízingkonstrukciókra, ahol kalkulálhatóak a költségek, csökken ügyfeleink adminisztrációs leterheltsége, transzparens az elszámolás.

21. századi megoldásaink támogatják az elektronikus számlázás mellett, az online lekérhető és elektronikus riportokat, elemzéseket a flottájuk működéséről. Kezelt gépjárműpark esetében a választható alapszolgáltatások biztosításán túl segítünk a gépjárművek értékesítésében is.

Ügyfeleinknek nyújtott kiváló és rugalmas szolgáltatásainkkal a flottakezelő piac meghatározó szereplőjévé szeretnénk válni.

Szolgáltatás portfólió

Szolgáltatásainkat ügyfeleink igényeire és kényelmére alakítottuk

Gépjárműparkunkban jelenleg

37 márka

165 modell

különböző felszereltséggel érhető el

Eredményeink

4 832 db
autó

28,4 mrd Ft
értékben

Flottatanácsadás

A MOL Fleet kollégái több éves flottakezelői tapasztalattal nyújtanak támogatást a gépjárműpark kezelésében. Ügyfeleink igényeinek megfelelően állítjuk össze a flottakezelési javaslatainkat, melyet az egész futamidő alatt rugalmasan kezelünk. A költségeink kalkulálhatóak, a futamidő végi lezárásnál sincsenek rejtett költségek.

Szervizszolgáltatás

Országos lefedettségű szerződött javítópartner hálózat áll rendelkezésünkre a gépjárművek szervizeltetésére és karosszériajavítására. A műszaki szakismerettel rendelkező munkatársaink figyelnek mind a javítások minőségére, mind azok időtartamára.

Abroncsszolgáltatás

Országos lefedettségű szerződött abroncspartneri hálózat támogatja a téli és a nyári abroncscseréke, a gumik folyamatos tárolását és a minőségük felmérését. Kérje az Önhöz legközelebb álló abroncspartnerünkhöz autóját és mi megszervezzük, hogy csak a csere idejére kelljen bemennie.

Biztosítás kezelés és kárügyintézés

Cégünk átvállalja a teljes körű biztosítás ügyintézést, biztosítások megkötését, kárügyintézést, ezzel levéve az adminisztrációs terheket kollégáiról. Igény esetén havi kárriportot készítünk felelősségi és önhibás károkról egyaránt.

Segélyszolgálat

A segélyszolgálat azon esetekben nyújt költségtérítés nélkül mentési és mobilitási szolgáltatást a gépjármű vezető részére, ha a szolgáltatásra lejelentett gépjármű mechanikai vagy elektromos meghibásodás következtében menetképtelenné válik, vagy olyan váratlan meghibásodás történik, amely a közlekedés biztonságát veszélyezteti, illetve lehetetlenné teszi.

A szolgáltatást a Mol Fleet Assistance Európa földrajzi értelemben vett területén biztosítja.

Üzemanyagkártya szolgáltatás

A Magyarországon jelenlévő üzemanyag szolgáltatók kártyáit biztosítjuk ügyfelünk részére, havi tételes kimutatást végezve a gépjárművek fogyasztásáról.

Dedikált kapcsolattartó

Ügyfeleinkkel egy kijelölt munkatársunk foglalkozik, így az ügyintézés és a problémamegoldás gyorsabb, gördülékenyebb, személyre szabottabb.

Ügyfeleink igényeinek részletes felmérését követően teszünk javaslatot olyan lízingkonstrukciókra, ahol kalkulálhatóak a költségek, csökken ügyfeleink adminisztrációs leterheltsége, transzparens az elszámolás.

Ajánlatkérés

Flottamenedzsereknek

MOL Fleet szolgáltatásai és megoldásai flottamenedzsereknek

Tovább

MOL Fleet Solution megoldások

Professzionális flottakezelés és finanszírozás

Tovább

Kérdések és válaszok

Egy helyre gyűjtöttünk a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat

Tovább

Assistance és szervizhálózat

A gondtalan autózás élményéről a MOL Fleet Assistance szolgáltatási csomagjaink gondoskodnak

MOL Fleet Assistance elérhetősége (0-24)

+36-1-347-7567

Szervizhálózat