Bemutatkozunk

A MOL-csoport mobilitási stratégiájának részeként 2017 tavaszán alapította meg új leányvállalatát, a MOL Fleet Solution Kft-t. Cégünk a MOL-csoport saját tulajdonú és használatú gépjárműveit, valamint a külső partnerek, multinacionális és magyar cégek, kis- és középvállalkozások flottáinak finanszírozását és kezelését tűzte ki céljául.

Márkafüggetlen gépjármű flottakezelő szolgáltatóként biztosítjuk ügyfeleink számára a már meglévő gépjármű parkjuk működésének optimalizálását, a gépjárművek kezelését, új gépjárművek beszerzését, finanszírozását és üzemeltetését. Ügyfeleink igényeinek részletes felmérését követően teszünk javaslatot olyan lízingkonstrukciókra, ahol kalkulálhatóak a költségek, csökken ügyfeleink adminisztrációs leterheltsége, transzparens az elszámolás.

21. századi megoldásaink támogatják az elektronikus számlázás mellett, az online lekérhető és elektronikus riportokat, elemzéseket a flottájuk működéséről. Kezelt gépjárműpark esetében a választható alapszolgáltatások biztosításán túl segítünk a gépjárművek értékesítésében is.

Ügyfeleinknek nyújtott kiváló és rugalmas szolgáltatásainkkal a flottakezelő piac meghatározó szereplőjévé szeretnénk válni.

Szolgáltatás portfólió

Szolgáltatásainkat ügyfeleink igényeire és kényelmére alakítottuk

Gépjárműparkunkban jelenleg

43 márka

208 modell

különböző felszereltséggel érhető el

Eredményeink

6 124 db
autó

45,6 mrd Ft
értékben

Flottatanácsadás

A MOL Fleet kollégái több éves flottakezelői tapasztalattal nyújtanak támogatást a gépjárműpark kezelésében. Ügyfeleink igényeinek megfelelően állítjuk össze a flottakezelési javaslatainkat, melyet az egész futamidő alatt rugalmasan kezelünk. A költségeink kalkulálhatóak, a futamidő végi lezárásnál sincsenek rejtett költségek.

Szervizszolgáltatás

Országos lefedettségű szerződött javítópartner hálózat áll rendelkezésünkre a gépjárművek szervizeltetésére és karosszériajavítására. A műszaki szakismerettel rendelkező munkatársaink figyelnek mind a javítások minőségére, mind azok időtartamára.

Abroncsszolgáltatás

Országos lefedettségű szerződött abroncspartneri hálózat támogatja a téli és a nyári abroncscseréke, a gumik folyamatos tárolását és a minőségük felmérését. Kérje az Önhöz legközelebb álló abroncspartnerünkhöz autóját és mi megszervezzük, hogy csak a csere idejére kelljen bemennie.

Biztosítás kezelés és kárügyintézés

Cégünk átvállalja a teljes körű biztosítás ügyintézést, biztosítások megkötését, kárügyintézést, ezzel levéve az adminisztrációs terheket kollégáiról. Igény esetén havi kárriportot készítünk felelősségi és önhibás károkról egyaránt.

Segélyszolgálat

A segélyszolgálat azon esetekben nyújt költségtérítés nélkül mentési és mobilitási szolgáltatást a gépjármű vezető részére, ha a szolgáltatásra lejelentett gépjármű mechanikai vagy elektromos meghibásodás következtében menetképtelenné válik, vagy olyan váratlan meghibásodás történik, amely a közlekedés biztonságát veszélyezteti, illetve lehetetlenné teszi.

A szolgáltatást a Mol Fleet Assistance Európa földrajzi értelemben vett területén biztosítja.

Üzemanyagkártya szolgáltatás

A Magyarországon jelenlévő üzemanyag szolgáltatók kártyáit biztosítjuk ügyfelünk részére, havi tételes kimutatást végezve a gépjárművek fogyasztásáról.

Dedikált kapcsolattartó

Ügyfeleinkkel egy kijelölt munkatársunk foglalkozik, így az ügyintézés és a problémamegoldás gyorsabb, gördülékenyebb, személyre szabottabb.

Ügyfeleink igényeinek részletes felmérését követően teszünk javaslatot olyan lízingkonstrukciókra, ahol kalkulálhatóak a költségek, csökken ügyfeleink adminisztrációs leterheltsége, transzparens az elszámolás.

Ajánlatkérés

Flottamenedzsereknek

MOL Fleet szolgáltatásai és megoldásai flottamenedzsereknek

Tovább

MOL Fleet megoldások

Professzionális flottakezelés és finanszírozás

Tovább

Kérdések és válaszok

Egy helyre gyűjtöttünk a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat

Tovább

Assistance és szervizhálózat

A gondtalan autózás élményéről a MOL Fleet Assistance szolgáltatási csomagjaink gondoskodnak

MOL Fleet Assistance elérhetősége (0-24)

+36-1-347-7567

Szervizhálózat